Köpvillkor

ALLMÄNT
För att handla hos EcoBorn måste du ha fyllt 18 år. Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att dina personuppgifter registreras i butikens kundregister. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer under inga omständigheter att lämnas ut eller säljas till tredje part.

BESTÄLLNING
En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse. Skulle varan du beställt av någon anledning inte kunna levereras, återbetalas motsvarande belopp omgående.

BETALNING
Hos EcoBorn handlar du tryggt och säkert genom PayPal. Inga avgifter när du köper i svenska kronor – och det oberoende av hur du betalar.

FRAKT
Alla försändelser skickas med Posten. Inom Sverige är fraktkostnaden 39 kronor. Paket levereras normalt bara inom Sveriges gränser. Om du vill beställa från utlandet så hör av dig till info@ecoborn.se innan du lägger din beställning så hjälper vi till på bästa sätt.

LEVERANS
Paketet levereras normalt till dig inom 2-5 arbetsdagar. Det är ditt ansvar att se till att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. För att spara på miljön, skickas ingen orderbekräftelse med ditt paket, men mejlas givetvis ut.

OUTLÖSTA FÖRSÄNDELSER
Vid outlösta paket som går i retur förbehåller sig EcoBorn rätten att debitera kunden 300 kronor för returfrakt och administrativa kostnader.

ÅNGERRÄTT
/RETUR
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

REKLAMATION
Har du fått fel vara eller om varan är defekt ska du omgående kontakta oss på EcoBorn, så skickar vi dig en ny vara eller ger dig pengarna tillbaka. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka en vara, oavsett fel. EcoBorn står för fraktkostnaderna vid en reklamation som båda parter har kommit överens om. Hanteringen av reklamationer tillämpas enligt konsumentköplagen.